Kom godt fra start
med din karriere

 

Trainee hos SAGRO

Drømmer du om en karriere med vægt på personlig udvikling, handlekraft og engagement, så kan SAGRO være en arbejdsplads for dig. Hos SAGRO rådgiver vi flere end 7.000 danske landmænd, fødevareleverandører og virksomheder, som hver dag er med til at sikre, at familien Danmark har kvalitetsmad på bordet.

Du vil blive en del af et stærkt team, og et stort fællesskab. I hver af SAGROs huse arbejder der flere end 100 medarbejdere. Så du kan forvente kompetent og faglig sparring fra kolleger, der har været i gamet i mange år, og både kender markedet, forretningsgangene og SAGRO som virksomhed.

 

 

Fokus på din udvikling

Som trainee hos SAGRO bliver der lagt en plan for dit forløb under ansættelsen. Du vil både få klart definerede opgaver samt opgaver, hvor du selv skal være med til at sætte rammerne og målene. Hos SAGRO elsker vi handlekraftige mennesker, så har du gode ideer, er der aldrig langt fra idé til handling. 

Du vil få plads i en velfungerende virksomhed, hvor der er optimale forudsætninger for din personlige udvikling. Du kan nå lige så langt, som dine ambitioner rækker til. Desuden får du 470 positive, engagerede, kolleger, der vil glæde sig til at tage godt imod dig.

 

Hos SAGRO er der plads til at du kan udvikle dig

SAGRO er en alsidig rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet ledelse, virksomhedsøkonomi, revision, digitalisering, HR og fagrådgivning. Denne mangfoldighed betyder, at vi kan tilbyde mange karriereveje, både for generalister og specialister inden for en lang række felter.

Medarbejdere hos SAGRO repræsenterer et bredt udsnit af moderne fagfolk på vidt forskellige steder i karrieren. Vores medarbejdere tæller blandt andet økonomiassistenter, økonomirådgivere, revisorer, driftsøkonomer, miljørådgivere, planterådgivere, digitaliseringsassistenter, jura- og HR-specialister og administrative medarbejdere, blot for at nævne nogle.

Camilla Lehmann Nielsen

Trainee i Regnskab
Startede hos SAGRO d. 1. september 2022

"Jeg stiftede bekendtskab med SAGRO gennem min uddannelse til Financial Controller, hvor der blev afholdt karrieremesse på skolen. Jeg var i 3 måneders praktik hos SAGRO, hvor jeg prøvede at være en del af hverdagen i Regnskab. Her fik jeg lov at prøve kræfter med flere forskellige kundeopgaver, hvilket var meget interessant.

Efter endt uddannelse, startede jeg som trainee. Jeg kan genkende meget af det vi har lært på uddannelsen i min hverdag, så det har været godt at se det hele i et større perspektiv.

Hos SAGRO har jeg fået ansvar for mine egne kunder og spændende arbejdsopgaver. Det er rart at opleve, at SAGRO har tillid til en og tør at give ansvar, så man kan udvikle sig."

Frederik Nygaard

Trainee i Regnskab
Startede hos SAGRO d. 15. august 2022

"Igennem netværk og uddannelse, blev jeg opmærksom på mulighederne i SAGRO og sideløbende med min uddannelse til jordbrugsteknolog indledede vi samarbejdet. Jeg er af den overbevisning at læring og udvikling har de bedste vilkår gennem ansvar og friheden til at tage ansvar - noget som i den grad gør sig gældende i SAGRO. Spændende arbejdsopgaver, gode kunderelationer og et miljø båret af dygtige og engagerede kollegaer, det er fedt!”


Du kan lære Frederik lidt bedre at kende og høre om, hvorfor han synes, SAGRO er den rigtige arbejdsplads for ham i videoen her: 

Mød Frederik
Joachim Hvid

Trainee i Økonomi & Strategi
Startede hos SAGRO d. 1. februar 2022

"Min introduktion til SAGRO kom via min uddannelse til Agrarøkonom, hvor SAGRO afholdte karrieredag med mange gode forskellige indslag og vinkler til, hvordan man kan udvikle ens karriere. Ved siden af dette, havde vi to rådgivere fra SAGRO som eksterne undervisere. 

I mit traineeforløb arbejder jeg tæt sammen med min mentor. Efter en god opstartsperiode bliver flere og flere opgaver givet til mig, som jeg selvstændigt arbejder med. Personligt for mig er det en god måde at lære på, men samtidig også motiverende at få det ansvar, da man har en opgave man skal præstere både overfor ens kollegaer, men ikke mindst kunden.

Jeg valgte SAGRO, da jeg kun havde hørt positive ting om organisationen. Her er gode udviklingsmuligheder for mig fagligt, men også personligt. SAGRO er et dejligt sted at arbejde, alle mine kollegaer og ledere er dejligt nede på jorden, omgangstonen er uformel og der er plads til, at man laver noget sjovt med hinanden."

Mød andre af SAGROs medarbejdere her
77 %

af SAGROs trainees
fortsætter med at
arbejde her efter
traineeperioden

251

nye medarbejdere
har SAGRO ansat
de sidste 5 år

86

medarbejdere hos SAGRO
er under 30 år

4

Så mange huse har SAGRO,
så du kan arbejde i Holstebro,
Herning, Billund eller Esbjerg

VI ER SAGRO - og sådan rådgiver vi jordens bedste kunder
Vi fik harvet Danmarks største logo på en mark i Midtjylland
Mød Frederik fra regnskabsafdelingen
Mød Karina, Økonomiassistent