Søg uopfordret stilling

Vi vil gerne høre fra dig

I SAGRO søger vi løbende nye kolleger. Vores ledige stillinger bliver slået op her på hjemmesiden. Hvis vi ikke aktuelt har ledige stillinger, som matcher din profil, tager vi meget gerne imod en uopfordret ansøgning fra dig.

Har du mod på et job fyldt med udfordringer, som udvikler dig både personligt og fagligt, så glæder vi os til at høre fra dig. Når en medarbejder udvikler sig, udvikler virksomheden og relationerne sig også.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100 % fortroligt.

Vores mål er, at ansætte de rigtige medarbejdere med de kompetencer og værdier, der er med til at sikre, at vi fortsat udvikler os som organisation til gavn for vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Vi gemmer din ansøgning i 6 måneder, og vi vil kontakte dig, hvis vi har en ledig stilling, der passer til dine kompetencer. Du er også velkommen til at søge igen på et senere tidspunkt, hvis du ikke hører fra os i denne omgang.

Husk at følge vores facebookside Job hos SAGRO, så får du altid først besked om de nye stillinger, der bliver slået op.

SAGRO Regnskab

Som ansat i afdelingen, vil man samarbejde med andre afdelinger i SAGROs huse om at rådgive og servicere kunderne om deres regnskaber.

Søg uopfordret
SAGRO Økonomi & Strategi

Afdelingen tæller ca. 40 ansatte fordelt i SAGROs fire huse. Medarbejderne rådgiver blandt andet kunderne om ledelse og strategi.

Søg uopfordret
SAGRO Intern Økonomi/Administration

Afdelingen hjælper med løn, HR og andre administrative opgaver for de øvrige ansatte i SAGRO.

Søg uopfordret
SAGRO Planter & Miljø

Vær med til at skabe resultater i marken for kunderne, og hjælp med at holde styr på nogle af de mange datoregler, der skal følges.

Søg uopfordret
SAGRO Kvæg

Afdelingen er Danmarks største kvægrådgivning, og har kunder i det meste af Jylland.

Søg uopfordret
SAGRO Praktikplads

I SAGRO ønsker vi at hjælpe unge under uddannelse med en praktikplads, såfremt vi har mulighed for det på det ønskede tidspunkt.

Søg uopfordret
VI ER SAGRO - og sådan rådgiver vi jordens bedste kunder
Vi fik harvet Danmarks største logo på en mark i Midtjylland
Mød Frederik fra regnskabsafdelingen
Mød Karina, Økonomiassistent