Har du en passion
for tal og revision

Vær med til at gøre en
forskel for kundens regnskab

 

SAGRO Regnskab

Vores største afdeling tæller mere end 200 ansatte fordelt i SAGROs fire huse. Stillingerne er blandt andet besat af økonomirådgivere, revisorer, løn- og HR-medarbejdere, assistenter, elever og trainees.

SAGRO Regnskab yder rådgivning i alle former for økonomi og varetager både administrative, regnskabs- og skattemæssige opgaver. Kunderne er primært landbrug og fødevarevirksomheder i Jylland. 

 

Udvikling af medarbejderne

Digitaliseringen er en vigtig del af afdelingens målsætning. Vi uddanner os løbende og sikrer, at vi hele tiden er på forkant. Derfor er medarbejderne med helt i front af den teknologiske udvikling inden for området. 

Der er et stærkt fællesskab i afdelingen, og der er ikke langt fra idé til handling. Vi spiller hinanden gode, og skaber både tillid og rummelighed, så der er plads til vores forskellige personligheder.

50 år

Så længe har den medarbejder,
der har arbejdet flest år hos SAGRO,
været ansat

+200

Så mange er ansat
i regnskabsafdelingen

75

medarbejdere hos SAGRO
er under 30 år

7.200

Så mange kunder
har vi i regnskabsafdelingen

I medgang og modgang

Vi har i mange tilfælde et meget tæt forhold til vores kunder. Vi kommer til at vide meget om deres økonomi og skal også kende deres ønsker og planer for at kunne rådgive dem bedst muligt.

Vi kommer til at kende dem så godt, at vi tit kender navnet på deres hund – og deres børnebørn.

 

Vi er med i både gode og svære tider, og det kræver, at vi som mennesker kan håndtere at være empatiske og professionelle på én gang.

Det handler om engagement og nærvær – og når det lykkes, bliver kunderelationerne ofte langvarige.

Allan Franch Johansen, afdelingsleder

Jeg har i min tid i SAGRO haft mulighed for personlig udvikling som gør at jeg i dag er afdelingsleder og sideløbende økonomirådgiver hos SAGRO i Billund. Det motiverer mig at skabe tilfredse kunder samt medarbejdere, og en forudsætning for dette er: Gensidig tillid og kemi.

Mød andre af SAGROs medarbejdere her
Helene Stenshøj, økonomiassistent

Jeg var i sin tid med til at udvikle det digitale regnskabsprogram Summax. Desuden har jeg haft med landbrug at gøre siden jeg var barn, og det giver mig en større forståelse i landmændenes regnskabsudarbejdelse, og når jeg skal tale med kunderne. 

Mød andre af SAGROs medarbejdere her
VI ER SAGRO - og sådan rådgiver vi jordens bedste kunder
Vi fik harvet Danmarks største logo på en mark i Midtjylland
Mød Frederik fra regnskabsafdelingen
Mød Karina, Økonomiassistent