Oplev at du gør en forskel

Vi er alle forskellige. Nogle vil helst nørde med et snævert fagområde, mens andre trives bedst som generalister, hvor de varetager mange forskellige arbejdsopgaver.

Det gælder om at finde en mening med det vi laver, for på den måde bevares arbejdsglæden.

Som medarbejder i en af SAGROs afdelinger, mærker du, at du gør en forskel med din indsats i arbejdsopgaverne.

For at bevare den daglige gnist, både på den korte og den lange bane, motiveres medarbejderne til at finde og dyrke deres interesser og faglige arbejdsområder.

Vores engagerede kolleger er den vigtigste ressource. Vi har en flad organisation, og du vil opleve, at du kan få lov at udvikle og gennemføre dine gode ideer i samspil med os andre.

Vi er tæt på vores kunder. Vi lærer deres økonomi, deres virksomheder og ofte deres familier og ansatte at kende. Du vil opleve, at du kan gøre en forskel med den rådgivning eller service du yder – og at din indsats betyder noget og er værdsat.

Vi tør tage de vanskelige samtaler. Vi træner konstant i at føre en ligeværdig dialog, som anerkender vores forskellige styrker, behov og måder at være på. Vi betyder noget for hinanden – og det må gerne mærkes.

Vi bidrager alle til den fælles kultur, uanset hvad vores styrker eller kvaliteter er. Dit bidrag vil også blive bemærket, og du vil opleve, at der kan åbne sig uventede døre og (karriere)muligheder for dig. 

Mere end en arbejdsplads

Vi bruger mange timer på vores arbejde gennem et langt arbejdsliv. Vores dagligdag med hinanden handler både om at løse opgaver sammen og anerkende hinandens faglighed.

Vi har gennem en årrække gennemført kurser for samtlige ansatte, hvor det netop har været vores kommunikation, der har været i fokus. Det træner vi fortsat i, for at fastholde en god kultur.

 

VI ER SAGRO - og sådan rådgiver vi jordens bedste kunder
Vi fik harvet Danmarks største logo på en mark i Midtjylland
Mød Frederik fra regnskabsafdelingen
Mød Karina, Økonomiassistent