Mød nogle af de ansatte

Allan Franch Johansen, afdelingsleder

Jeg har i min tid i SAGRO haft mulighed for personlig udvikling som gør, at jeg i dag er afdelingsleder og sideløbende økonomirådgiver hos SAGRO i Billund. Det motiverer mig at skabe tilfredse kunder samt medarbejdere, og en forudsætning for dette er: Gensidig tillid og kemi.

Helene Stenshøj, økonomiassistent

Jeg var i sin tid med til at udvikle det digitale regnskabsprogram Summax. Desuden har jeg haft med landbrug at gøre siden jeg var barn, og det giver mig en større forståelse i landmændenes regnskabsudarbejdelse, og når jeg skal tale med kunderne. 

Nicolai Smed Kjær, naturrådgiver

Jeg havde været i praktik i planteafdelingen i SAGRO og kækt sagt, at jeg skulle arbejde her bagefter. 

Det passer det mig rigtigt godt med afvekslingen mellem at være på kontor om formiddagen og ude i marken om eftermiddagen. Det er sjovere at rådgive om noget, man kan se virker, end noget man bare læser op.

Michelle Mortensen, HR-medarbejder

Jeg har stor interesse inden for det kommunikative og organisatoriske felt, og derfor var det lærerigt først at være studentermedhjælper i SAGROs interne HR-afdeling, mens jeg færdiggjorde mit studie i IT, Kommunikation og Organisation på Aarhus Universitet.

Meget af det jeg har lært under uddannelsen, er blevet bragt i spil, og det har været fedt at opleve, at det jeg har lavet, gør en forskel i virksomheden.

Og så er det jo bare dejligt, at jeg efter endt uddannelse har fået lov til at blive en fast del af hverdagen hos en spændende virksomhed som SAGRO.

Line Hostrup Rathe, receptionist

SAGRO er en fantastisk dejlig arbejdsplads med skønne kollegaer. Tonen er uformel og god medarbejdere imellem.

Vi arbejder i funktionelle omgivelser og dejlige kontormiljøer. Et dynamisk firma, der er energisk og præget af handlekraft, nye ideer – og ikke mindst tillid og hjerte.

Bo Kær Pedersen, virksomhedsrådgiver

Jeg elsker at arbejde med mennesker, og bliver høj af, når jeg oplever mennesker, som udvikler og rykker sig til at skabe resultater, dels i form af en bedre bundlinje, dels ved at opnå en større arbejdsglæde, eller måske få mere personligt overskud til at lede sin virksomhed. 

Kristian Lindholm, pedel

Jeg bruger min håndværksmæssige baggrund til at løse rigtig mange forskellige typer opgaver. Jeg betragter mine kolleger som kunder, og de skal have løst deres opgaver godt – og hurtigt.

Noget af det vigtigste er dog nok at have gode kolleger, og at der er en god stemning her. Jeg kan godt lide, når der sker noget nyt, og det gør der heldigvis i SAGRO.

Malene Frost, driftsøkonomiassistent

Jeg startede egentlig som trainee hos SAGRO, og  havde forventninger om at få hjælpen til at udvikle mig hen mod at blive driftsøkonom. Den hjælp synes jeg, jeg har fået.


Jeg er glad for den fleksibilitet, jeg har i hverdagen, og så er det også godt, at jeg kan se muligheden for at udvikle jobbet.

Karen Thomasen, miljørådgiver

Min lange erfaring med miljøgodkendelser og et indgående lokalkendskab er en styrke i forhold til at finde konstruktive løsninger.

Kunsten er at finde en balance mellem landmandens ønske om produktion og de skærpede krav, som samfundet har mødt erhvervet med.

Terese Jarltoft, slagtekalverådgiver

Jeg elsker at arbejde med mennesker og dyr og at skabe værdi for den enkelte. Det er dét, der gør det sjovt at stå op og gå på arbejde hver dag. At kunne se effekten af de tiltag, vi sætter i gang, giver et kick og er med til at opretholde min drivkraft for at rådgive.

VI ER SAGRO - og sådan rådgiver vi jordens bedste kunder
SAGRO lavede verdens største dominobane af halmballer
SAGRO gav landsholdet og kunderne en kampsang med på vejen
Vi fik harvet Danmarks største logo på en mark i Midtjylland
SAGRO lavede årets aprilsnar med en ko der producerede øl
Mød Frederik fra regnskabsafdelingen