Mød nogle af vores kollegaer

Mathias Hedegaard, økonomirådgiver

"Mine kompetencer er blevet udviklet rigtig meget, og jeg har blandt andet holdt et oplæg for en masse af vores kunder - det har været mega fedt at få vist den tillid fra min nærmeste chef, som gav mig muligheden for at gå forrest i det projekt. 

Desuden er SAGRO en rigtig fleksibel arbejdsplads, som giver mig mulighed for at dyrke min passion - nemlig håndbold." 

 

I videoen her kan du lære Mathias lidt bedre at kende og høre ham fortælle om, hvad der gør SAGRO til den rigtige arbejdsplads for ham

Allan Franch Johansen, afdelingsleder

Jeg har i min tid i SAGRO haft mulighed for personlig udvikling som gør, at jeg i dag er afdelingsleder og sideløbende økonomirådgiver hos SAGRO i Billund. Det motiverer mig at skabe tilfredse kunder samt medarbejdere, og en forudsætning for dette er: Gensidig tillid og kemi.

Helene Stenshøj, økonomiassistent

Jeg var i sin tid med til at udvikle det digitale regnskabsprogram Summax. Desuden har jeg haft med landbrug at gøre siden jeg var barn, og det giver mig en større forståelse i landmændenes regnskabsudarbejdelse, og når jeg skal tale med kunderne. 

Nicolai Smed Kjær, naturrådgiver

Jeg havde været i praktik i planteafdelingen i SAGRO og kækt sagt, at jeg skulle arbejde her bagefter. 

Det passer det mig rigtigt godt med afvekslingen mellem at være på kontor om formiddagen og ude i marken om eftermiddagen. Det er sjovere at rådgive om noget, man kan se virker, end noget man bare læser op.

Michelle Mortensen, HR-medarbejder

Jeg har stor interesse inden for det kommunikative og organisatoriske felt, og derfor var det lærerigt først at være studentermedhjælper i SAGROs interne HR-afdeling, mens jeg færdiggjorde mit studie i IT, Kommunikation og Organisation på Aarhus Universitet.

Meget af det jeg har lært under uddannelsen, er blevet bragt i spil, og det har været fedt at opleve, at det jeg har lavet, gør en forskel i virksomheden.

Og så er det jo bare dejligt, at jeg efter endt uddannelse har fået lov til at blive en fast del af hverdagen hos en spændende virksomhed som SAGRO.

Line Hostrup Rathe, receptionist

SAGRO er en fantastisk dejlig arbejdsplads med skønne kollegaer. Tonen er uformel og god medarbejdere imellem.

Vi arbejder i funktionelle omgivelser og dejlige kontormiljøer. Et dynamisk firma, der er energisk og præget af handlekraft, nye ideer – og ikke mindst tillid og hjerte.

Bo Kær Pedersen, virksomhedsrådgiver

Jeg elsker at arbejde med mennesker, og bliver høj af, når jeg oplever mennesker, som udvikler og rykker sig til at skabe resultater, dels i form af en bedre bundlinje, dels ved at opnå en større arbejdsglæde, eller måske få mere personligt overskud til at lede sin virksomhed. 

Daniel Vang Søndergaard

Jeg er glad for at have et arbejde, der hver dag rummer mange spændende opgaver og gode kunderelationer.

Jeg har i min tid i SAGRO fået mulighed for at udforske flere nye områder, med god støtte fra mine ledere og dygtige kollegaer.

Miljøet og kollegaerne på arbejdspladsen inspirerer mig til at levere mit bedste.

Terese Jarltoft, slagtekalverådgiver

Jeg elsker at arbejde med mennesker og dyr og at skabe værdi for den enkelte. Det er dét, der gør det sjovt at stå op og gå på arbejde hver dag. At kunne se effekten af de tiltag, vi sætter i gang, giver et kick og er med til at opretholde min drivkraft for at rådgive.

Karen Thomasen, miljørådgiver

Min lange erfaring med miljøgodkendelser og et indgående lokalkendskab er en styrke i forhold til at finde konstruktive løsninger.

Kunsten er at finde en balance mellem landmandens ønske om produktion og de skærpede krav, som samfundet har mødt erhvervet med.

VI ER SAGRO - og sådan rådgiver vi jordens bedste kunder
Vi fik harvet Danmarks største logo på en mark i Midtjylland
Mød Frederik fra regnskabsafdelingen
Mød Karina, Økonomiassistent