Mød nogle af de ansatte

Allan Franch Johansen, afdelingsleder

Jeg har i min tid i SAGRO haft mulighed for personlig udvikling som gør, at jeg i dag er afdelingsleder og sideløbende økonomirådgiver hos SAGRO i Billund. Det motiverer mig at skabe tilfredse kunder samt medarbejdere, og en forudsætning for dette er: Gensidig tillid og kemi.

Helene Stenshøj, økonomiassistent

Jeg var i sin tid med til at udvikle det digitale regnskabsprogram Summax. Desuden har jeg haft med landbrug at gøre siden jeg var barn, og det giver mig en større forståelse i landmændenes regnskabsudarbejdelse, og når jeg skal tale med kunderne. 

Henrik Bang Nielsen, økonomirådgiver

Jobbet hos SAGRO har givet mig alle de udfordringer, jeg har haft brug for og lyst til. 
Jeg har haft mest fokus på, at det faglige skulle være spænden­de, men jeg er også meget positiv over, at her er en god afslappet stemning, hvor der er plads at se på den enkeltes udvikling.

Christian Primdahl, driftsøkonom

Jeg er direkte og ærlig, og jeg tør have en holdning, som måske er forskellig fra kundens, og så er jeg god til både tal og mennesker.

Min arbejdsuge er meget fleksibel, og jeg planlægger selv min hverdag. Med mindre børn derhjemme giver det mulighed for at placere timerne, så det passer ind i familielivet. Det er frihed til at tage ansvar, og det passer mig rigtig godt.

Line Hostrup Rathe, receptionist

SAGRO er en fantastisk dejlig arbejdsplads med skønne kollegaer. Tonen er uformel og god medarbejdere imellem.

Vi arbejder i funktionelle omgivelser og dejlige kontormiljøer. Et dynamisk firma, der er energisk og præget af handlekraft, nye ideer – og ikke mindst tillid og hjerte.

Bo Kær Pedersen, virksomhedsrådgiver

Jeg elsker at arbejde med mennesker, og bliver høj af, når jeg oplever mennesker, som udvikler og rykker sig til at skabe resultater, dels i form af en bedre bundlinje, dels ved at opnå en større arbejdsglæde, eller måske få mere personligt overskud til at lede sin virksomhed. 

Kristian Lindholm, pedel

Jeg bruger min håndværksmæssige baggrund til at løse rigtig mange forskellige typer opgaver. Jeg betragter mine kolleger som kunder, og de skal have løst deres opgaver godt – og hurtigt.

Noget af det vigtigste er dog nok at have gode kolleger, og at der er en god stemning her. Jeg kan godt lide, når der sker noget nyt, og det gør der heldigvis i SAGRO.

Malene Rasmussen, trainee

Min uddannelse sigter nok mest mod at blive driftsøkonom, men vi blev enige om, at jeg ville få et stort udbytte af at starte med regnskab. 

Jeg havde forventninger om at få hjælpen til at komme godt i gang og udvikle mig, og det synes jeg, jeg har fået.
Jeg er glad for den fleksibilitet, jeg har i hverdagen, og så er det også godt, at jeg kan se muligheden for at udvikle jobbet.

Karen Thomasen, miljørådgiver

Min lange erfaring med miljøgodkendelser og et indgående lokalkendskab er en styrke i forhold til at finde konstruktive løsninger.

Kunsten er at finde en balance mellem landmandens ønske om produktion og de skærpede krav, som samfundet har mødt erhvervet med.

Terese Jarltoft, slagtekalverådgiver

Jeg elsker at arbejde med mennesker og dyr og at skabe værdi for den enkelte. Det er dét, der gør det sjovt at stå op og gå på arbejde hver dag. At kunne se effekten af de tiltag, vi sætter i gang, giver et kick og er med til at opretholde min drivkraft for at rådgive.

VI ER SAGRO - og sådan rådgiver vi jordens bedste kunder
SAGRO lavede verdens største dominobane af halmballer
SAGRO gav landsholdet og kunderne en kampsang med på vejen
Vi fik harvet Danmarks største logo på en mark i Midtjylland
SAGRO lavede årets aprilsnar med en ko der producerede øl