Daglige lækkerier fra kantinen

Uden mad og drikke duer rådgiveren ikke. SAGROs kantiner sørger derfor for det rigtige ”brændstof” til os og vores gæster.

Der lægges vægt på at servere sund og varieret mad – så vidt muligt baseret på de gode danske råvarer, som mange af vores kunder producerer.

Høj faglighed, lækker tilberedning og bæredygtighed er nogle af de ting, der lægges vægt på i SAGROs kantiner. De udfordrer jævnligt sig selv og medarbejderne på, hvad god smag egentlig er, ved at afprøve forskellige madtendenser og ændre smagsoplevelserne.

I en dynamisk hverdag har vi forskellige behov, alt efter de aftaler eller arbejdsopgaver, vi har har.

De fleste medarbejdere bruger frokostpausen til at mødes med kollegerne i kantinen. Nogle gange kan der være brug for frokosten to-go, og så er vores kolleger i kantinen gode til at pakke en "madkurv".

Har du som medarbejder gæster på besøg, kan frokosten indtages i et mødelokale, så I kan sidde uforstyrret.

Hos SAGRO tages der særlige hensyn til glutenallergikere og folk med glutenintolerans.

Hver formiddag bliver der stillet friskbagt brød, ost, marmelade og frugt frem i kantinen. Her mødes vi over en kop kaffe eller te, mens der rundes stort og småt. 

Frokosten serveres fra buffet, og byder på et godt udbud af lækker mad. Ofte serveres der en varm ret med salat, og man kan også vælge rugbrød med forskelligt pålæg.

Det sker ofte, at vores søde kollegaer i kantinen forkæler os med hjemmebagt kage. Hos SAGRO fejrer vi succeserne både i afdelingerne og i virksomheden, og det sker jævnligt med servering af lidt sødt til kaffen.

Smag og behag er forskellig. Derfor er der altid et bredt udvalg at vælge mellem i SAGROs kantiner, som kan nydes i selskab med kollegaerne.

Tag maden med hjem

Hverdagen er ofte travl, og det kan være svært at nå det hele.

Derfor kan vi af og til købe dagens ret i kantinen med hjem til familien. Det gør både livet nemt for medarbejderne, samtidig med at det er økonomisk attraktivt.

Det er også kantinen, der træder til, når vi markerer kollegernes jubilæer eller runde fødselsdage. Så bliver der kræset både for ganen og for øjnene.

I forbindelse med, at vi holder større eller mindre aftenarrangementer, bliver der også sørget godt for vores gæster.

 

VI ER SAGRO - og sådan rådgiver vi jordens bedste kunder
Vi fik harvet Danmarks største logo på en mark i Midtjylland
Mød Frederik fra regnskabsafdelingen
Mød Karina, Økonomiassistent