Historien om SAGRO

SAGRO er ejet af danske landmænd

I Danmark er der en lang tradition for, at landmænd sammen stifter egne virksomheder til gavn for deres forretning. Fælles andelsmejerier og slagterier blev skabt for at skabe virksomheder, hvor landmændene kunne afsætte deres produkter.

I dag er ARLA og Danish Crown blandt nogle af de største virksomheder i Danmark, og på eksportmarkederne sender de kvalitetsfødevarer ud til forbrugere i hele verden. De to virksomheder er gode eksempler på, hvad andels-tanken kan føre til, til glæde for hele det danske samfund.

 

Også inden for rådgivning har landbruget skabt egne virksomheder. Fra en konsulentverden er der vokset en række rådgivningshuse op, der er ejet af landmændene. Vi er således i høj grad ejet af vores kunder.

SAGRO blev skabt som en fusion i 2016 mellem de to rådgivningsvirksomheder Jysk Landbrugsrådgivning og Heden & Fjorden. Med egen rådgivningsvirksomhed sikres landmænd og fødevareproducenter en uafhængig og uvildig rådgivning til at styrke den enkeltes forretning.

 

Hos SAGRO har vi en vinderkultur. Vi stræber både efter at være de stærkeste i branchen, og opnå de bedste resultater for os selv og vores kunder.

Vi sætter en ære i at være engagerede og handlekraftige – samtidig med vi har hjertet med i de opgaver, vi løser.

Vi lægger en klar strategi for, hvor vi som virksomhed bevæger os hen. Strategien eksekveres gennem game-planer på koncern-, afdelings- og personligt niveau. De sætter konkrete mål for de aktiviteter, der skal gøre, at vi lykkes med strategien.

Vores strategidage har været ambitiøse og virkningsfulde, og det er noget, vi trækker på lang tid frem.

Vi dyrker fællesskabet med kollegaerne, også uden for arbejdstid. Det sker blandt andet gennem vores personaleforeninger, som jævnligt har sociale arrangementer for medarbejderne. 

Vi fejrer gerne vores gode resultater. Det gør vi ofte med kunden, som har fået gevinsten af vores indsats. Også i afdelingerne bestræber vi os på at huske at markere, når noget er gået rigtig godt.

Vores indsats er vigtig

Som ansat hos SAGRO er vi med til at sikre fødevarer på bordet til forbrugere både i Danmark og resten af verden.

Den rådgivning, vi yder, kommer landmænd og fødevareproducenter til gode, så Danmark fortsat kan levere kvalitetsprodukter i ver­densklasse herhjemme og i udlandet.

Vi er faktisk stolte af SAGRO.

Det har vi fra dag 1 valgt at gøre synligt, både i vores kollegers møder med kunder, og i den kommunikation, der er synlig i medier og på en række platforme.

 

Vi laver både seriøse og skæve videoer, som da vi internt skulle afsløre vores navn. Det gjorde vi ved at få en verdensmester i pløjning til at harve vores nye logo i en græsmark.

Vi kommer også langt ud på de sociale medier – længst kom vi med en aprilsnar om en ko, der producerede øl.

Se flere eksempler nederst på siden. SAGRO betragtes nogle gange som "den frække dreng i klassen", og det er vi ikke kede af.

VI ER SAGRO - og sådan rådgiver vi jordens bedste kunder
Vi fik harvet Danmarks største logo på en mark i Midtjylland
Mød Frederik fra regnskabsafdelingen
Mød Karina, Økonomiassistent