En alsidig og spændende arbejdsdag

Hos SAGRO er kunderne det altafgørende. Vi er sat i verden for at yde DEM og deres virksomheder, den bedste rådgivning og den bedste service.

Derfor er vores arbejdsdage en blanding af planlagte aktiviteter og opgaver, der kræver en omstilling og hurtig indsats.

Nogle af vores afdelinger er præget af sæsonerne – både i marken, og dem der er fastlagt af forskellige instansers administrative deadlines.

I travle perioder er vi ekstra gode til at give hinanden en hånd, når der er pres på.

Med flere end 7.000 kunder, er der opgaver nok at løse. Meget af dialogen foregår over mail eller telefon, men det er altid godt og se hinanden i øjnene. Derfor er vores rådgivere ofte på kundebesøg.

Vi ønsker, at vores kunder får mest muligt ud af vores rådgivning, herunder ikke mindst de besøg, de får af os. Derfor forbereder vi os godt hjemmefra og følger naturligvis op på de aftaler, vi laver på stedet.

Vores kunder forventer af os, at vi har den viden, som de selv mangler. Vi skal derfor være ajour med regler og deadlines, så vi er dét skridt foran, der giver vores kunder vigtig viden at tage beslutninger ud fra.

SAGRO har mange faglige afdelinger. Vi arbejder konstant på at blive bedre til at sikre, at kunderne præsenteres for alle de muligheder, der kan give dem en gevinst.

Vi har fleksible arbejdspladser

Alle SAGROs medarbejdere har et fast udgangspunkt for deres arbejde. En stor del har dog aktiviteter i flere af vores huse, så vi mødes på kryds og tværs, og føler os godt hjemme, uanset om vi sidder i Holstebro, Herning, Billund eller Esbjerg.

 

Vi har et godt IT-setup, så det er let at flytte sin computer med og "plugge" den ind ved hvilket som helst skrivebord.

Vi overvejer naturligvis nøje, hvornår vi har behov for at mødes, og hvornår vi kan holde møder online.

 

VI ER SAGRO - og sådan rådgiver vi jordens bedste kunder
Vi fik harvet Danmarks største logo på en mark i Midtjylland
Mød Frederik fra regnskabsafdelingen
Mød Karina, Økonomiassistent