Moderne og indbydende omgivelser

SAGROs fire moderne huse ligger fordelt op gennem Jylland. Fra Holstebro i nord til Herning og Billund i midten og Esbjerg i syd.

Husene er indrettet med optimale forhold for os som medarbejdere og for husets gæster.

Husene er indrettet fleksibelt og kan tilpasses i takt med, at behov ændrer sig.

Vi arbejder i åbne kontormiljøer, hvilket bidrager til at fremme samarbejdet og den tværfaglige rådgivning.

I Nupark i Holstebro deler vi rammer med mere end 80 andre – store og små – virksomheder.

Vi ejer den del af bygningen, vi har til huse i, og har derfor stor frihed til at tilpasse indretningen optimalt.

Relationer med de knap 400 personer, der dagligt har deres gang i Nupark, styrkes blandt andet gennem sociale arrangementer, foredrag og arrangementer. Motorvejen kører stort set lige forbi huset.

SAGROs hus i Herning er en del af det unikke erhvervs-, uddannelses- og kultur-miljø i Birk, der blandt andet er hædret med Byplanprisen. Den amerikanske arkitekt Steven Holl, der også stod bag kunstmuseet Heart ved siden af, har tegnet huset.

Det funktionelle byggeri, med blandt andet fleksible og flytbare vægge, blev i sin tid udformet i samarbejde med medarbejderne, og er løbende blevet tilpasset efter behov. I bygningens centrum er der visuel kontakt gennem alle tre etager, hvilket giver lys, luft og albuerum. Fra kontorer og mødelokaler er der flot udsigt til de andre spændende byggerier i Birk.

SAGROs hus i Billund er bygget i 3 plan med en stor åben reception, kantine, mødelokaler og med både åbne og lukkede kontorområder. Vi har masser af albuerum, og samtidig mulighed for fordybe os i de mindre kontorrum.

Vi har fem lejere. De fleste med relation til SAGROs arbejdsområder, så der samarbejdes på tværs af virksomhederne. Huset er placeret ud mod ringvejen, så der er gode tilkørselsforhold. 

SAGROs hus i Esbjerg er en spejlvendt version af sit lidt mindre søsterbyggeri i Billund. Husene afspejler stabilitet og nytænkning, og vi oplever, at arkitekturen og de rummelige disponeringer giver god overskuelighed, både for os selv og vores gæster.

Der er god udsigt ud over lufthavnen, motorvejen og de åbne vidder fra husets to øverste etager.

Fra husenes kantiner serveres der hver dag sund, varieret og lækker mad. Læs mere om SAGROs kantiner i menuen.

Mere end en arbejdsplads

SAGROs fire huse skaber rammerne for et væld af sociale aktiviteter gennem året. Blandt andet afholder vi, sammen med vores ejerforeninger, spændende møder med top-politikere og stærke erhvervsfolk, som trækplaster.

SAGRO tiltrækker meningsdannere fra det danske samfund, fordi vi med vores størrelse og arbejdsområde er en central spiller, både for de lokale samfund, og for den gældende landbrugspolitik.

 

SAGRO afholder jævnligt jubilæer i vores huse, hvor vi hylder medarbejderne. Det tager vi som bevis på, at de er glade for deres arbejdsplads, og at de kan udvikle sig i en god og tryg kultur.

Husene bruges også, når afdelinger skal samles på tværs af husene til strategidage, husmøder og faglige aktiviteter.

VI ER SAGRO - og sådan rådgiver vi jordens bedste kunder
Vi fik harvet Danmarks største logo på en mark i Midtjylland
Mød Frederik fra regnskabsafdelingen
Mød Karina, Økonomiassistent