Kom godt fra start
med din karriere

Få en elevplads hos SAGRO

 

Elev hos SAGRO

Drømmer du om en karriere med vægt på personlig udvikling, handlekraft og engagement, så kan SAGRO være en arbejdsplads for dig. Hos SAGRO rådgiver vi flere end 7.000 danske landmænd, fødevareleverandører og virksomheder, som hver dag er med til at sikre, at familien Danmark har kvalitetsmad på bordet.

Du vil blive en del af et stærkt team, og et stort fællesskab. I hver af SAGROs huse arbejder der flere end 100 medarbejdere. Så du kan forvente kompetent og faglig sparring fra kolleger, der har været i gamet i mange år, og både kender markedet, forretningsgangene og SAGRO som virksomhed.

 

 

Fokus på din udvikling

Som elev hos SAGRO bliver der lagt en plan for dit forløb under ansættelsen. Du vil både få klart definerede opgaver samt opgaver, hvor du selv skal være med til at sætte rammerne og målene. Hos SAGRO elsker vi handlekraftige mennesker, så har du gode ideer, er der aldrig langt fra idé til handling. 

Du vil få plads i en velfungerende virksomhed, hvor der er optimale forudsætninger for din personlige udvikling. Du kan nå lige så langt, som dine ambitioner rækker til. Desuden får du 470 positive, engagerede, kolleger, der vil glæde sig til at tage godt imod dig.

 

45 %

af SAGROs elever
fortsætter med at
arbejde her efter
elevtiden

151

Så mange nye medarbejdere
har SAGRO ansat
de sidste 5 år

60

medarbejdere hos SAGRO
er under 30 år

4

Så mange huse har SAGRO,
så du kan arbejde i Holstebro,
Herning, Billund eller Esbjerg

Hos SAGRO er der plads til at du kan udvikle dig

SAGRO er en alsidig rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet ledelse, virksomhedsøkonomi, revision, digitalisering, HR og fagrådgivning. Denne mangfoldighed betyder, at vi kan tilbyde mange karriereveje, både for generalister og specialister inden for en lang række felter.

Medarbejdere hos SAGRO repræsenterer et bredt udsnit af moderne fagfolk på vidt forskellige steder i karrieren. Vores medarbejdere tæller blandt andet revisorassistenter, revisorer, driftsøkonomer, miljørådgivere, IT-, jura- og HR-specialister og administrative medarbejdere, blot for at nævne nogle.

Henrik Bang Nielsen

Uddannet på Agro Business Economy
Startede hos SAGRO den 15. august 2019

"Jeg hørte om SAGRO, da der var undervisere fra SAGRO på Hammerum Landbrugsskole. Jeg tog også to praktikperioder hos virksomheden. I den anden periode blev jeg spurgt, om jeg ikke ville fortsætte bagefter".

Mød andre af SAGROs medarbejdere her
Malene Rasmussen

Uddannet Agro Business Manager
Startede hos SAGRO den 1. september 2018

"Min uddannelse sigter nok mest mod at blive driftsøkonom, men vi blev enige om, at jeg ville få et stort udbytte af at starte med regnskab. Det giver mig en god grundviden, hvor jeg også lærer at arbejde med økonomiprogrammer som Ø90".

Mød andre af SAGROs medarbejdere her
VI ER SAGRO - og sådan rådgiver vi jordens bedste kunder
SAGRO lavede verdens største dominobane af halmballer
SAGRO gav landsholdet og kunderne en kampsang med på vejen
Vi fik harvet Danmarks største logo på en mark i Midtjylland
SAGRO lavede årets aprilsnar med en ko der producerede øl