Trainee i Planter & Miljø

Prøv alt det af som kunne være spændende at arbejde med indenfor planteavl

 

Som trainee hos SAGRO får du mulighed for at dykke ned i alt, hvad du kunne have interesse i indenfor planter & miljø.

Vores afdelinger varetager opgaver indenfor Miljø, Grovfoder, Salgsafgrøder og Kartofler og alle har flere rådgivere med stor viden om deres fagområde, som du kan sparre med og suge viden fra. Dine kollegaer er også nysgerrige på, hvad du bringer med dig af ny viden og gode input til afdelingen.

Oplev du gør en forskel

 

Vores fokus er at skabe værdi for kunden gennem tæt kontakt året rundt. Vi lægger vægt på at møde kunden i marken, i maskinhuset og ved køkkenbordet. Vores kunder forventer en tæt dialog og opfølgning på både driftsopgaver og udvikling, så du skal brænde for at være ude hos kunden og se på afgrøderne.

Den bedste erfaring kommer ved at prøve tingene af, derfor vil du også hurtigt få egne opgaver, og i starten vil du følges med en erfaren kollega, som du kan lære fra og spørge til råds.

Sådan siger en af vores trainees

Det jeg godt kan lide ved jobbet er, at det er meget afvekslende ift. sæsonen.

Jeg føler, jeg kan bruge de kompetencer, jeg har fra studie og tidligere jobs, og så er det jo spændende at snakke med en masse forskellige mennesker.

Man kan disponere meget over sin egen tid, og så får man også lov til rigtig meget - specielt som trainee, så føler der er højt til loftet i SAGRO.

 

Frederik Danielsen

Trainee, Planter & Miljø

Lidt om jobbet - og din baggrund

 

Hos SAGRO er det sjovt at komme på arbejde. Vi vil glæde os til at give dig en masse spændende opgaver og dele viden med dig og tage imod dine spørgsmål, input og gode ideer. Vi har en masse at give ud af, så du skal være klar på at tage imod og udvikle dig og lære nyt. Til gengæld får du mange gode oplevelser og vil møde engagerede kolleger og spændende og dygtige kunder, der gerne vil samarbejdet med os.

Du kan være nyuddannet agronom, teknolog eller agrobiolog, vigtigst er, at du lyst til at give god rådgivning til vores kunder.

Hvem er SAGRO

 

Vi har et stærkt fagligt og socialt miljø, hvor vi vægter vores 5 værdier handlekraft, ansvarlighed, engagement, tillid og hjerte højt. Vi har også en hverdag med sparring og opbakning, når behovet opstår. Vi er allerede et stærkt hold med forskellige kompetencer, og du skal have lyst til aktivt at tage del i fællesskabet og udvikle dig sammen med os.

Du får en mentor, der vil lære fra sig og besvare alle dine spørgsmål, og sammen med dig vil vi lave en uddannelsesplan, så du kommer rundt om alle vores fagområder, og som du selv kan være med til at præge.

 

Vi vil yde Danmarks bedste planterådgivning. Derfor skal du have lyst til at være en del af et hold, der vil udvikle dansk landbrug.

Arbejdsted: Billund eller Esbjerg-området

Ansøgningsfrist: Løbende

Tiltrædelse: Stillingen ønskes besat snarest, men vi venter gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Send ansøgning
Yderligere info

 

Vil du vide mere om jobbet, så kontakt:

Afdelingsleder, Grovfoder - Michael Troelsgaard mtn@sagro.dk mobil 40 91 30 76

Afdelingsleder, Salgsafgrøder – Christian Hansen cha@sagro.dk mobil 20 43 81 25

Chef, Planter & Miljø – Hans Jeppe Andersen hja@sagro.dk

VI ER SAGRO - og sådan rådgiver vi jordens bedste kunder
SAGRO lavede verdens største dominobane af halmballer
SAGRO gav landsholdet og kunderne en kampsang med på vejen
Vi fik harvet Danmarks største logo på en mark i Midtjylland
SAGRO lavede årets aprilsnar med en ko der producerede øl