SAGRO søger skatte- og selskabsspecialist

Får ord som ”Skat” og ”Selskab” dig til at tænke på tal, og er det, det mest naturlige for dig at kombinere ordene med – stiftelse, - rådgivning og virksomhedsdrift, så har vi en virkelig spændende stilling til dig!

Vi søger en dygtig og topmotiveret skatte- og selskabsspecialist, der har lyst til at indgå i et fagligt stærkt team med dygtige specialister, der yder den bedste rådgivning til vores kunder indenfor regnskab, skat og selskaber.

I SAGRO har vi oplevet en stigende efterspørgsel fra vores kunder på rådgivning indenfor selskabsdannelse. Hos os får du rigtig gode muligheder for at folde dine evner ud, udvikle dig og agere i specialistrollen, og du får gode muligheder for at sætte dit præg på arbejdet/jobbet.

Og vi tilbyder mere end bare et job! – vores 5 værdier Handlekraft, Ansvarlighed, Engagement, Tillid og Hjerte er SAGROs DNA, og du bliver en del af en professionel, ambitiøs og dynamisk kultur. I vores værdidrevne virksomhed har vi både yngre og mere erfarne medarbejdere, som løbende udvikler og dygtiggør hinanden, både personligt og fagligt.

”Hos SAGRO har jeg mulighed for at fordybe mig på områder, som jeg synes er spændende. Jeg har dagligt kontakt til mange forskellige kunder med forskellige problemstillinger, hvilket giver mig mulighed for at komme med løsningsforslag som giver værdi for kunden.

Vigtigst af alt er, at det er muligt for mig at arbejde med det, jeg allerhelst vil, UDEN dette går ud over work-life balance, som jeg vægter utrolig højt.”

- Citat Niels Peder Søgaard, Specialist

Lidt om jobbet

Din dagligdag vil bestå af daglig kontakt til både kunder og kolleger, og der er tid til fordybelse og vidensdeling.

Dine opgaver indebærer bl.a.:

  • Selskabsstiftelse
  • Omstrukturering af selskaber
  • Rådgivning om valg af virksomhedsordning vs. selskaber
  • Skattefri virksomhedsomdannelse
  • Skattepligtig omdannelse
  • Virksomhedsdrift (konstruktion – Holding/personlig/selskabsformen) i personlig regi m.v.

 

Læs mere om SAGRO regnskab
Om dig og din baggrund

Uddannelsesmæssigt har du økonomisk teoretisk baggrund (HDR, Can. Merc. Aud/Jur. eller lign.), eller eventuelt en skatteteknisk uddannelse. Du har nok erhvervserfaring med lignende opgaver til at vide, at en specialistrolle indenfor dette fagområde lige er noget for dig.

Du har lyst til at være der for kunderne og trives med at sætter en ære i at opgaverne løses til tiden, og du arbejder struktureret og evner at bevare overblikket, når der er flere bolde i luften på én gang. Du har lyst til at være en del af vores team og bidrager gerne til fællesskabet og et godt kollegaskab.

SAGRO er en virksomhed med 480 medarbejdere, med huse i Holstebro, Herning, Billund og Esbjerg. Vi rådgiver dansk landbrug og fødevareproducenter, som er verdenskendte for den høje kvalitet. Omkring 60% af medarbejderne i SAGRO arbejder med økonomi, strategi, regnskab og udvikling.

Arbejdsted: Holstebro, Herning, Billund eller Esbjerg

Ansøgningsfrist: Løbende

Tiltrædelse: Stillingen ønskes besat snarest, og vi venter gerne på den rigtige.

Ansøg stillingen her
Yderligere info

Kontakt vedrørende stilling i Herning/Holstebro: Niels Erik Madsen, tlf. 20128560 nem@sagro.dk

Kontakt vedrørende stilling i Esbjerg/Billund: Helle Juul Zederkof, tlf. 20545431 hjz@sagro.dk

VI ER SAGRO - og sådan rådgiver vi jordens bedste kunder
SAGRO lavede verdens største dominobane af halmballer
SAGRO gav landsholdet og kunderne en kampsang med på vejen
Vi fik harvet Danmarks største logo på en mark i Midtjylland
SAGRO lavede årets aprilsnar med en ko der producerede øl