SAGRO søger politisk rådgiver - vand og natur

Har du lyst til at have indflydelse på fremtidens optimale landbrugsdrift i spændingsfeltet mellem det naturfaglige og det politiske?

Som rådgiver i vores politiske sekretariat skal du sammen med bestyrelserne i de seks ejerforeninger bag SAGRO varetage kontakten og dialogen med myndigheder og politikere på lokalt og regionalt plan, ligesom du skal varetage kontakten til vores medlemmer og andre interessenter.

Rollen som politisk rådgiver er med til at cementere SAGROs vision: "Vi skaber et stærkt og stolt landbrug".

Du skal gennem dialog og forhandling bl.a. arbejde på tværs og sammen med både landmanden, kommunen og andre myndigheder om forvaltnings- og miljøret, naturbeskyttelse, vandindvinding, vandløbslov og regulativer. Du har både opgaver, hvor du varetager interessen for en enkelte landmand og opgaver for flere i principielle sager.

Opgavefeltet er derfor bredt, lige fra opgaver der kræver fordybelse i fagligt materiale for efterfølgende at benytte denne viden til videreformidling og faglig sparring til f.eks. indlæg på møder, og du skal have mod på at springe ud i dem alle.

"Det, der giver mig stor motivation og drive, er indflydelse og medbestemmelse. I og med hverdagen er SÅ varieret som den er, så giver det en unik mulighed for at få et ekstremt bredt netværk indenfor både det private, men også det offentlige og kommunale.

Evnen til at netværke er ekstremt vigtig, for at kunne varetage og lykkes med opgaven. Man skal være nysgerrigt anlagt."

Citat Stine Bundgaard Pedersen, Politisk Rådgiver

Om dig og din baggrund

Den rette kandidat til stillingen har en jordbrugsvidenskabelig baggrund med særlig viden indenfor vand og natur. Du har med stor sandsynlighed erfaring indenfor rådgivning eller fra en kommune. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Herning og Ikast-Brande området, og det er vigtigt, at du har interesse for og evne at skabe netværk til relevante samarbejdspartnere indenfor dette geografiske område.

Du vil få base fra vores hus i Herning, men der vil være behov for, at du jævnligt færdes i vores øvrige huse i Holstebro, Billund og Esbjerg. Jobbet kræver en vis fleksibilitet, da der jævnligt afholdes aftenmøder med både medlemmer og samarbejdspartnere.

SAGRO er en virksomhed med 480 medarbejdere, med huse i Holstebro, Herning, Billund og Esbjerg. Vi rådgiver dansk landbrug og fødevareproducenter, som er verdenskendte for den høje kvalitet. SAGRO er ejet af 6 landboorganisationer med tilsammen ca. 3.500 aktive landmænd, som medlemmer.

Arbejdsted: Herning

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Tiltrædelse: Stillingen ønskes besat snarest, og vi venter gerne på den rigtige.

Ansøg stillingen her
Yderligere info

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Politisk chef Ulla Bækman, ubh@sagro.dk – tlf.  4040 1466

 

VI ER SAGRO - og sådan rådgiver vi jordens bedste kunder
SAGRO lavede verdens største dominobane af halmballer
SAGRO gav landsholdet og kunderne en kampsang med på vejen
Vi fik harvet Danmarks største logo på en mark i Midtjylland
SAGRO lavede årets aprilsnar med en ko der producerede øl