SAGRO søger planterådgiver

- Vil du ud og møde kunderne, og er du drevet af at give god rådgivning indenfor planteavl, så har du lige nu chancen for at komme med på SAGROs dygtige hold.

Vi har travlt og oplever stor efterspørgsel på rådgivning, og søger derfor 2 nye kollegaer til vores stærke hold på 40 planterådgivere.

Vores fokus er at skabe værdi for kunden gennem tæt kontakt året rundt. Vi lægger vægt på at møde kunden i marken, i maskinhuset og ved køkkenbordet. Vores kunder forventer en tæt dialog og opfølgning, på både driftsopgaver og udvikling.

Dine opgaver omfatter grundlæggende opgaver som:

  • Mark- og gødningsplanlægning
  • Ansøgning Ha-støtte
  • Markbesøg / bedriftsbesøg.
  • Planteværn
  • Produktionsrådgivning m. fokus salgsafgrøder og grovfoder.

Vi stræber efter ”2 på kunden” hvor du får backup af en plantetrainee eller sekretær.

SAGRO har mange kunder med sandjord og husdyr, derfor arbejder vi målrettet med vanding, planteværn og præcisionsjordbrug samt husdyrgødning og biogas, grovfoder, markøkonomi og strategi, kartofler.

I SAGRO har vi projekter indenfor bl.a. proteinforsyning, jordens frugtbarhed, reduceret jordbehandling og efterafgrøder på sandjord, som du kan dykke ned i.

Vi tilbyder en spændende stilling med plads til at forfølge personlige ambitioner og udvikle dit potentiale indenfor specifikke fagområder. Vi vil gerne have et fyrtårn på holdet.

Du er uddannet agronom, teknolog eller agrobiolog og gerne med erfaring fra en lignende stilling, og du brænder for rådgivning. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt sammen med kunderne og trives i en travl hverdag.

Hvem er SAGRO

Vi har et stærkt fagligt og socialt miljø, hvor vi vægter vores 5 værdier handlekraft, ansvarlighed, engagement, tillid og hjerte højt. Vi har også en hverdag med sparring og opbakning, når behovet opstår. Vi er allerede et stærkt hold med forskellige kompetencer, og vi søger dig, der aktivt tager andel i fællesskabet og udvikler dig sammen med os. Du får i høj grad mulighed for selv at planlægge din egen arbejdsdag, og stor fleksibilitet når blot aftalerne med kunderne overholdes, og mål sat i fællesskab opnås.

Vi vil yde Danmarks bedste planterådgivning. Derfor skal du have lyst til at være en del af et hold, der vil udvikle dansk landbrug.

Læs mere om SAGRO Planteafdeling

SAGRO er en virksomhed med 480 medarbejdere, med huse i Holstebro, Herning, Billund og Esbjerg. Vi rådgiver dansk landbrug og fødevareproducenter, som er verdenskendte for den høje kvalitet. 

Arbejdsted: Holstebro, Herning, Billund eller Esbjerg

Ansøgningsfrist: Løbende

Tiltrædelse: Stillingen ønskes besat snarest, og vi venter gerne på den rigtige.

Ansøg stillingen her
Yderligere info

For mere information kan følgende kontaktes:

Afdelingsleder, Grovfoder - Michael Troelsgaard mtn@sagro.dk mobil 40 91 30 76

Afdelingsleder, Salgsafgrøder – Christian Hansen cha@sagro.dk mobil 20 43 81 25

Chef, Planter & Miljø – Hans Jeppe Andersen hja@sagro.dk

VI ER SAGRO - og sådan rådgiver vi jordens bedste kunder
SAGRO lavede verdens største dominobane af halmballer
SAGRO gav landsholdet og kunderne en kampsang med på vejen
Vi fik harvet Danmarks største logo på en mark i Midtjylland
SAGRO lavede årets aprilsnar med en ko der producerede øl