Økonomisk sparringspartner til danske landmænd søges

Har du flair for tal, en god økonomisk forståelse, og forstår du at kommunikere dine budskaber klart og tydeligt? Kan du lide at arbejde med glade, hjælpsomme og kloge kollegaer? Og ved du ovenikøbet bare lidt om landbrug? Så er det lige dig, vi mangler til vores hold!

Vi mangler dig, der kan lide at være på kontoret det meste af tiden, hvor du arbejder med økonomistyring og klargøring af materiale til en rådgiver, men som også er klar til at tage ud til landmanden og rådgive om økonomi ud fra materiale, som en kollega har klargjort til dig.

 

 

Langt de fleste af vores kunder/landmænd er ejerledere, og det giver os en helt unik mulighed for at komme helt tæt på beslutningerne – både når der skal træffes svære beslutninger, og når det er sjovt, inspirerende og udviklende. Forstil dig, at du bliver tæt sparringspartner for 20-30 landbrug inden for økonomi, ledelse og strategi, eller at det er dig, der gør materialet klar til en rådgiver i samspil med landmanden. 

Du bliver en del af vores hold i ”Økonomi & Strategi”, hvor vi aktivt arbejder med danske landmænd og deres virksomheder. Alt efter om du er driftsøkonom eller -assistent, får du ansvaret for dine egne kunder, alternativt i samarbejde med en rådgiver, hvor du leverer en stor del af de økonomiske analyser.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 

 • økonomistyring, herunder drifts- og likviditetsbudgetter samt budgetopfølgning
 • analyse af regnskaber, herunder driftsgrensanalyser og benchmark
 • økonomiske beregninger, eksempelvis investerings- og finansieringsberegninger
 • diverse ad-hoc-opgaver
Du har mulighed for:

 

 • at få komme tæt på en række landbrug
 • at få ansvar for et specifikt fagområde, som afhænger af din interesse
 • at præge den digitale udvikling i forhold til opsamling og præsentation af data
Du er den rette profil, hvis du:

 

 • har interesse i økonomistyring, analyser og andre driftsøkonomiske opgaver
 • har en økonomisk baggrund og meget gerne kendskab til landbrug
 • sætter en ære i at overholde deadlines
 • er ærekær, nøjagtig og har et godt humør

Vi forventer, du har lysten til at lære vores branche at kende, hvis du ikke kender den i forvejen, fordi det bare er nemmere at rådgive landmænd, når man ved, hvordan produktionstal fungerer i praksis. 

Vi tilbyder:


Et stærkt fagligt og socialt miljø, hvor vi vægter ansvar, ærlighed og tillid højt. Vi har også en hverdag med kollegial hygge, drillerier/humor og opbakning, når der er behov. Vi har i forvejen et stærkt hold af forskellige kompetencer, og vi søger dig, der aktivt tager del i fællesskabet og udvikler dig sammen med os. Du får i høj grad mulighed for selv at planlægge din arbejdsdag, både i forhold til tid og sted, så den kan passe til dine behov.

Vores målsætning er at yde Danmarks bedste rådgivning til landbrug. Vores konkurrenter skal stå tidligt op for at slå os. Derfor skal du være klar til at være en del af et vinderhold, der vil udfordre, udvikle og sejre.

Arbejdsted: Holstebro eller Herning

Ansøgningsfrist: Løbende

Tiltrædelse: Stillingen ønskes besat snarest, og vi venter gerne på den rigtige.

Ansøg stillingen her
Vil du vide mere om stillingen?

Kontakt afdelingsleder Jacob Hvalkof, tlf. 4043 7202, jhv@sagro.dk

VI ER SAGRO - og sådan rådgiver vi jordens bedste kunder
SAGRO lavede verdens største dominobane af halmballer
SAGRO gav landsholdet og kunderne en kampsang med på vejen
Vi fik harvet Danmarks største logo på en mark i Midtjylland
SAGRO lavede årets aprilsnar med en ko der producerede øl